MENU

Home

Veelgestelde vragen

Contact

Blog

Geslaagden

Boek een proefles

R

Word rij-instructeur!

Faalangst voor het praktijkexamen?

Met Verkeersschool Kennedy ga je met rust en
vertrouwen het praktijkexamen in

Autorijles

Motorrijles

Aanhangerrijles

Rijles met faalangst in Amsterdam

Ontspanning in het faalangstexamen
Je bent aan het lessen en dan opeens komt het heel dichtbij: het examen. Zweethanden, een hoge hartslag, snelle ademhaling en stress. Je klapt dicht en kijkt op tegen het examen. Daardoor maak je keer op keer fouten en raak je je zelfvertrouwen kwijt. Je wordt nu al nerveus voor het commentaar van de examinator en bent bang dat je niet slaagt.
Terwijl je zou het zo fijn vinden als je in alle rust en met een boost van zelfvertrouwen slaagt. Je kijkt uit naar het op zak hebben van je rijbewijs en het onafhankelijk zijn. Het liefst heb je een examinator die extra tijd voor je neemt en je geruststelt.

Verkeersschool Kennedy geeft jou die persoonlijke aandacht. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en zelf ook gelooft dat je gaat slagen. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt. Met meerdere toetsmomenten voor het examen, neemt de druk af en kun je alvast wennen. De vaste instructeur weet precies wat je nodig hebt en luistert naar jouw verhaal en behoefte. De tussentijdse toets haalt de druk van de ketel, zodat je je in het examen focussen op het autorijden. En met de RijbewijsApp zie jij precies hoe je ervoor staat en wat de verbeterpunten zijn.

Het praktijkexamen ga jij in met zelfvertrouwen door:

R

een tussentijdse toets waardoor je alvast kennismaakt met de examinator

R

een speciaal Faalangstexamen bij het CBR

R

instructeurs die jou geruststellen en de tijd voor je nemen

R

meerdere toetsmomenten, zodat je went aan de examendruk

R

de RijbewijsApp die jou de resultaten en verbeterpunten

In 5 stappen jouw faalangstexamen behalen

Proefles

Hier maak je alvast kennis met de instructeurs van Verkeersschool Kennedy. Samen kijk je naar jouw behoeftes. Voelt dit goed?

Dan kun je je inschrijven en krijg je uitgebreid uitleg over de rijopleiding en het speciale faalangstexamen.

Praktijklessen

Met de instructeur waar jij je prettig bij voelt, ga je verder met de rijlessen. Je leert op een rustige manier veilig autorijden. Precies zoals jij dit fijn vindt. Samen werk je toe naar het zelfvertrouwen. Aan het einde van elke les bespreek je hoe het ging. Zodat je precies weet wanneer je klaar bent voor het examen.

Theorie

Plan de theorie zo snel mogelijk. Deze kennis helpt je in de rijlessen. Als je geslaagd bent voor de theorie, kun je je helemaal focussen op het praktijkexamen.

Tussentijdse toets

Het is een extra moment om je voor te bereiden op het examen. Als je de tussentijdse toets behaalt, voel je rust. Dan hoef je bij het examen alleen nog maar te rijden, zonder bijzondere verrichtingen.

Faalangstexamen

Bij het examen stelt de examinator op je gemak en neemt extra tijd voor je. Zodat je met minder spanning en meer vertrouwen veilig de weg op gaat. Voel je onderweg toch dat je een time-out wil? Dan is daar ruimte voor. Ben je geslaagd? Dan verrassen we je met een cadeautje. Slaag je niet? Dan plannen we gewoon een herexamen in.

Autorijlestarieven

Autorijles

Instructeur/stagebegeleiding

500,-

Lesprijs per uur

59,50

Proefles (1 uur)

35,-

Intake voor spoed/compact opleiding (2 uur)

89,50
Praktijkexamen

Praktijkexamen inclusief gebruik lesauto en administratiekosten

311,-
Herexamen

Herexamen inclusief gebruik lesauto en administratiekosten

311,-
Proefexamen

Tussentijdse toets met CBR examinator en excl. autohuur

175,-
Extra pakket

Extra pakket 10 lessen

550,-

De instructeurs zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd om je in rust te begeleiden wanneer je last hebt van faalangst of examenvrees

Veelgestelde vragen

Ik heb faalangst, wat kan ik doen?
Geen zorgen. Boek een proefles en kom erachter of je je fijn voelt in de vertrouwde sfeer van Verkeersschool Kennedy.

De instructeur zal je persoonlijk advies geven. Die vertelt je meer over het speciaal faalangstexamen.

Zijn er meer mensen met faalangst?
Ja, er zijn veel mensen die bang zijn om te falen of opzien tegen het examen. Daarom is er een speciaal faalangstexamen om jou in alle rust en met persoonlijke aandacht te laten slagen.
Welk rijlespakket past het beste bij mij?
Dat is lastig te zeggen. Na een proefles kan de instructeur hier meer over vertellen. Die zal je een persoonlijk advies geven over het pakket.
Heb ik altijd dezelfde instructeur?
Ja, de instructeur waarmee je de proefles doet, daar ga je ook de weg mee op. Dat zorgt voor een vertrouwd gevoel bij jou en dan weet de instructeur precies wat je nodig hebt. Heb je tussendoor toch liever een andere instructeur? Laat het ons weten, dan kijken we met je mee naar de beste oplossing.

De beoordelingen van onze cursisten

Perfecte voorbereiding op het examen

Begripvol en geduldig, staan open voor feedback. Denken met je mee voor de juiste oplossing.

4
Maurice
Amsterdam

Zeer goede rijschool met vriendelijke instructeur. Om aan te raden!

De lessen waren educatief en ik kreeg op maat les. Wij reden veel examenroutes dus ik was erg voorbereid op het praktijkexamen. Verder zijn de lessen altijd gezellig. Top ervaring!!

4
Sarah
Amsterdam

Zeer professionele service met weinig problemen

Als je vragen hebt helpen ze je graag. En wat betreft de lessen bereiden ze je optimaal voor op het examen, om echt met een goed gevoel het examen in te gaan!!!

4.5
Darren
Diemen

Heb je vragen? Wij staan 6 dagen per week voor je klaar via de telefoon of mail!