Uitgelicht, de modulaire rijopleiding, de Rijopleiding In Stappen (RIS), module 1

8 november 2021

Uitgelicht, de modulaire rijopleiding, de Rijopleiding In Stappen (RIS), module 1


8 november 2021
Van het CBR hebben we vernomen dat statistisch gezien de meeste kandidaten zakken op het onderdeel kruispunten. Het kijkgedrag, plaats op de weg en voorrang verlenen komen statistisch het meeste voor. Onderliggend hebben kandidaten vaak problemen met de voertuigbeheersing. Een essentieel onderdeel om goed te kunnen anticiperen.

Bij onze modulaire rijopleiding besteden we ruim aandacht aan de voertuigbeheersing (module 1). Het is de basis om in het verdere verloop grotere stappen te kunnen zetten naar het felbegeerde roze papiertje. Heb je de voertuigbeheersing onder controle, dan nemen wij een toets met je af. Het resultaat wordt vastgelegd in je praktijkboek. Bij voldoende resultaat kun je door de goede voertuigbeheersing o.a. beter je aandacht verdelen en een betere beslissing  nemen op de kruispunten. 

Graag informeren we je graag  over de modulaire rijopleiding (RIS). Al onze rijinstructeurs zijn Rijopleiding In Stappen (RIS) gecertificeerd. Wil je meer weten of kennismaken met onze werkwijze, neem dan contact met ons op of doe dan een proefles!

https://www.verkeersschoolkennedy.nl/rijschool/aanmelden

Contactgegevens:
Verkeersschool Kennedy
Rijnstraat 90
1079 HM Amsterdam
Tel. 020 - 644 4302
E-mail: info@verkeersschoolkennedy.nl

Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten
98% van onze klanten bevelen ons aan! Wil je weten wat ze over ons schrijven? Klik dan op onderstaande button
Verkeersschool Kennedy is aangesloten bij de