Rijles bij faalangst

Als je na 25 lessen dan eindelijk naar het CBR gaat om je examen af te leggen en je handen worden al klam en dan tijdens het examen gaat er ook van alles mis terwijl je tijdens de lessen liet zien dat je klaar was om het examen af te leggen, dit valt onder faalangst en ook onder examenvrees, soms word dit ook wel eens examenstress genoemd.

Om optimaal om te gaan met faalangst bieden wij jou het volgende:
  • Speciaal opgeleide instructeurs voor faalangstige kandidaten
  • Vrouw vriendelijk
  • Verschillende toetsmomenten om te wennen aan de examendruk
  • De mogelijkheid om een Faalangstexamen te doen bij het CBR
Je hebt veel tijd geïnvesteerd om je rijbewijs te halen en je bent helemaal klaar voor het praktijkexamen. Wanneer de grote dag aangebroken is en je aan je examen begint, blijkt dat je niet jezelf bent en maak je fout op fout. Tijdens de rijlessen ging het zo goed en nu... ...gezakt!

Er zijn maar heel weinig mensen die geen zenuwen kennen voor een examen, er hangt ten slotte best wat vanaf. Enige spanning hoeft geen nadelige gevolgen te hebben en de meeste van ons kunnen daar ook redelijk goed mee overweg zonder dat de prestatie er erg onder lijdt.
Maar voor sommigen gaat het allemaal wat verder dan alleen zenuwen. Zij hebben zo veel last van stress, dat ze niet meer in staat zijn de prestatie te leveren die er van hen verwacht wordt en in het ergste geval gaan ze de confrontatie uit de weg.

Verkeersschool Kennedy Amsterdam biedt passende oplossingen om jou op weg te helpen met het examen te halen. De instructeurs zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd om je goed te begeleiden wanneer je last hebt van faalangst of examenvrees.

FAALANGSTEXAMEN

Naast de Deeltoetsen en de Tussentijdse Toets van het CBR, waar je al kunt wennen aan de spanning van het praktijkexamen, weten onze instructeurs door hun specialisatie en ervaring jou optimaal voor te bereiden op het praktijkexamen. Er bestaat de mogelijkheid om een speciaal Faalangst examen te doen bij het CBR!

De voordelen van een faalangst examen zijn:

  • Examinator is speciaal getraind in het begeleiden van mensen met faalangst
  • Tijdens de rit kun je om een time-out vragen
  • Er is meer tijd om je op je gemak te stellen


Contactgegevens:
Verkeersschool Kennedy
Rijnstraat 90
1079 HM Amsterdam
Tel. 020 - 644 4302
E-mail: info@verkeersschoolkennedy.nl

Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten
98% van onze klanten bevelen ons aan! Wil je weten wat ze over ons schrijven? Klik dan op onderstaande button
Verkeersschool Kennedy is aangesloten bij de