Rijangst? Rijles zonder stress in Amsterdam

Vermijd je door rijangst bepaalde verkeerssituaties? Of durf je na een vervelend verkeersincident helemaal niet meer te rijden? Dan heeft dat enorme gevolgen voor je mobiliteit en sociale leven. Bij Verkeersschool Kennedy helpen we je rijangst te overwinnen.

Volgens gespecialiseerde rijinstructeurs zijn er in Nederland zo’n 1 miljoen mensen met rijangst. Slechts 100.000 van hen doen er iets aan.

Ben jij bang om auto te rijden? En ervaar je spanning of zelfs paniekaanvallen achter het stuur? Dan kan je dat in het dagelijks leven zeer beperken. Wat de precieze oorzaak ook is, in veel gevallen kun je je rijangst overwinnen. Zodat je weer veilig, zelfverzekerd en plezierig auto rijdt.

Faalangst en rijangst is niet het zelfde

De termen faalangst en rijangst worden vaak door elkaar gebruikt. Toch is dit niet hetzelfde. Bij faalangst ben je bang om fouten te maken. Rijangst is bang zijn om auto te rijden, of je in bepaalde verkeerssituaties te begeven. Rijangst komt vaak voor bij mensen die al een rijbewijs hebben, maar jaren niet zelf hebben gereden, of en een nare ervaring hebben meegemaakt, zoals een ongeluk. Of je nu rijangst, faalangst of examenvrees hebt, het is niets om je voor te schamen. En je kunt het doorgaans prima overwinnen.

Overwin rijangst bij rijschool Kennedy in Amsterdam

Bij Verkeersschool Kennedy in Amsterdam werken gespecialiseerde rijangst-instructies. Op een rustige, verantwoorde en bewuste herstellen we je vertrouwen en helpen we je van je angst af. Na enkele opfrislessen neem je meestal weer veilig en vertrouwd plaats achter het stuur.

Rijangst en opfrislessen bij Verkeersschool Kennedy biedt deze voordelen:

- Krijg rijles van een Bovag Rijangst en Faalangst gediplomeerde rijinstructeur
- Neem les bij een vrouwvriendelijke rijschool
- Kies tussen rijlessen in een automaat of handgeschakelde auto

Extra informatie rijangst, faalangst en examenvrees - Ook voor mensen met een rijbewijs B - Amsterdam

Oorzaken rijangst
Rijangst kan op verschillende manieren ontstaan;
  • Het rijden in een drukke stad
  • Rijden op de snelweg
  • Uitwijken voor tegenliggers
  • Op gejaagdheid
  • Inparkeren
  • Tunnelvrees
  • Negatieve rijervaring, zoals een ongeluk etc.
Wij zorgen ervoor dat je met gerichte opfrislessen je rijangst overwint. En je weer zonder problemen de weg op durft.

Bij het volgen van de opfrislessen is niets verplicht en we adviseren je graag.

Opfriscursus autorijden in Amsterdam

Heb je al een tijdje niet meer gereden? Of ben je niet gewend aan het drukke verkeer in Amsterdam en omgeving? Boek dan een opfriscursus autorijden. Met een instructeur naast je leer je weer wennen aan een auto en het drukke verkeer. Je wordt rustiger en zekerder op de weg!

Uit ervaring blijkt dat onze cursisten om verschillende redenen routinelessen volgen. Of je nu bang bent voor autorijden in de stad of moeite hebt met inparkeren, we helpen je angst overwinnen. En je bepaalt zelf hoe de lessen eruit zien en hoeveel je er volgt. Bij de routinelessen heeft de instructeur een adviserende rol. Na de eerste les spreken we eventuele vervolglessen af. Dit kan zowel voor een enkel als dubbel uur. Onze auto's zijn uitgerust met navigatiesysteem. Hier kun je uiteraard ook gebruik van maken.

Fris verkeersregels op
Om zelfverzekerd het verkeer in te gaan is het verstandig om je theoriekennis bij te houden. In onze webshop bieden we diverse theoriematerialen aan om je verkeerskennis op te frissen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan op de weg.

Op de website van Veilig Verkeer Nederland kun je nu al je theoriekennis testen. Veel succes!

http://opfriscursus.vvn.nl/v/start
Contactgegevens:
Verkeersschool Kennedy
Rijnstraat 90
1079 HM Amsterdam
Tel. 020 - 644 4302
E-mail: info@verkeersschoolkennedy.nl

Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten
98% van onze klanten bevelen ons aan! Wil je weten wat ze over ons schrijven? Klik dan op onderstaande button
Verkeersschool Kennedy is aangesloten bij de