MENU

Home

Veelgestelde vragen

Contact

Blog

Geslaagden

Boek een proefles

R

Word rij-instructeur!

Uitgelicht, de modulaire rijopleiding, de Rijopleiding In Stappen (RIS), module 1

Van het CBR hebben we vernomen dat statistisch gezien de meeste kandidaten zakken op het onderdeel kruispunten. Het kijkgedrag, plaats op de weg en voorrang verlenen komen statistisch het meeste voor. Onderliggend hebben kandidaten vaak problemen met de voertuigbeheersing. Een essentieel onderdeel om goed te kunnen anticiperen.

Bij onze modulaire rijopleiding besteden we ruim aandacht aan de voertuigbeheersing (module 1). Het is de basis om in het verdere verloop grotere stappen te kunnen zetten naar het felbegeerde roze papiertje. Heb je de voertuigbeheersing onder controle, dan nemen wij een toets met je af. Het resultaat wordt vastgelegd in je praktijkboek. Bij voldoende resultaat kun je door de goede voertuigbeheersing o.a. beter je aandacht verdelen en een betere beslissing  nemen op de kruispunten. 

Graag informeren we je graag  over de modulaire rijopleiding (RIS). Al onze rijinstructeurs zijn Rijopleiding In Stappen (RIS) gecertificeerd. Wil je meer weten of kennismaken met onze werkwijze, neem dan contact met ons op of doe dan een proefles!

https://www.verkeersschoolkennedy.nl/rijschool/aanmelden